Pàgines

dimecres, 25 d’abril del 2012

Bolso Sacocharte

La setmana passada vaig aprofitar que anava a Barcelona a veure l'exposició del Bulli al Palau Robert (la qual, per cert, recomano moltíssim) per acostar-me a una botiga que han obert recentment.

Es tracta de Nido de Abeja, a Torrent de l'Olla número 23. Tot i que tenen monades i moneries per parar un tren jo me'n vaig anar directa a les bobines de Sacocharte (el temps apretava...). Feia temps que hi anava al darrere. Havia intentat fer-me jo mateixa una cinta de cotó a casa, retallant tela, però quedava plena de nusos i, quan em van parlar d'aquesta cinta (que és contínua) em vaig posar a buscar un punt de venta. Comprar directament de la web és més car, entre d'altres coses perquè hi ha una comanda mínima de 30 €uros, però per sort cada vegada en van tenint a més botigues.

Vaig optar per una bobina de color verd ampolla de la gamma Basic i un ganxet del 15. N'hi ha de fins al 25 o 30, però em va semblar que per començar amb el 15 en tindria més que de sobres. Tot i que és força aparatós treballar-hi el resultat és molt satisfactori. Jo he optat per fer un bolso però d'opcions n'hi ha tantes com se'n vulguin (cistelles, catifes, lamparetes...). Us animo a que ho proveu, segur que surten coses interessants!

Per cert, de cara a la propera quedada d'IluroCraft, em sembla que pot ser un bon material per a fer agafadors de cuina...


5 comentaris:

  1. ei quina il·lusió!! ja tens la teva troca de sacocharte!!
    la portaràs a la propera quedada eh!! jo tinc en ment agafar les crocheted stones per ensenyar-te-les :-)

    fins aviat
    petons

    ResponElimina
  2. t'ha quedat genial maria!! El que dius del agafadors, us adverteixo. Hauria de ser de tira de tela de cotó perquè les fibres sintètiques es fonen a temperatures altes i seria un desastre! Així que si ho probeu que sigui amb tira obtinguda de samarretes o tela de cotó 100%. M'encanta el teu blog! Ànims!!

    Diana.

    ResponElimina
  3. @sonieta portaré el bolso, que de la troca ja no en queda res!
    genial, tinc ganes de veure aquestes pedretes :)

    @ D.M. crec que les troques bàsiques són de cotó 100% (després hi ha les elàstiques, que ni de conya, clar). Ho tindrem en compte, merci! A veure si hi vens tu també, és el diumenge 13 de maig.
    Reactiva el teu bloc anda!!

    ResponElimina
  4. hola les pudo dejar mi direccion de imail, para que me digas si hay algún lugar mas cerca de Barcelona, Girona o algun otro lado, ya que vivo en Empuriabrava-Girona, y estoy muy lejos???? muchas gracias
    y que me digas el precio de lo minimo que pueden mandarme para probar¡¡ MUCHISIMAS GRACIAS


    melendi_cristina@hotmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cristina!
      Yo sólo conozco tiendas en Barcelona. De todos modos,igual puedes ponerte en contacto con ellos (www.sacocharte.com) o en Facebook y preguntarles dónde venden cintas por el área de Girona. Por internet, el pedido mínimo son 30 €+IVA+gastos transporte.
      Saludos!

      Elimina