Pàgines

dimecres, 18 de juliol del 2012

La revolució de les talles grans

A vegades, això de la mida es veu que si que és important. Amb aquesta nova fornada d'interessats, aficionats i enganxats a les manualitats han sorgit tot tipus de materials i noves maneres de fer el que s'ha fet sempre, teixir.

Regal d'aniversari per la Marina.

 
 Una de les revolucions ha estat, sens dubte, els ganxets i agulles XXL, és a dir, de mides exageradament grosses (en comparació amb les que s'utilitzen normalment). I a les agulles i els ganxets hi van relacionades les noves teles i els nous materials per treballar amb aquestes eines. Ja us vaig parlar de les cintes Sacocharte, amb les que em vaig fer un bolso estupendo (i no va ser l'últim). 


Avui us parlo d'una nova marca, feta a Mataró mateix, TrapArt. Me'n van donar un de mostra, en aquest cas de la sèrie petita, i n'he fet un cistellet amb un ganxet del número 10 (la cinta és més prima, i es pot treballar millor amb un ganxet més petit que no pas les teles de mida normal).

Us deixo una foto, una mica perjudicada per la poca salut de la meva càmara, que sembla que comença a agonitzar...



2 comentaris:

  1. ei ei!!
    jo també tinc el meu cistellet teixit amb el num.10!!!

    es gris vigoré? es que amb el xurro de foto no s'acaba de veure bé!!! dilluns penjo el meu...

    ResponElimina
  2. ai ai... que vaig tard... no sé si és gris vigoré o no! :s

    en tot cas, és gris, i està teixit amb el número 10 també. Aquesta vegada vaig provar amb un ganxet de bambú, i em va agradar molt! tacte molt més agradable que el plàstic...

    ResponElimina