Pàgines

dilluns, 22 d’octubre del 2012

Seguim amb els cursos

Ja he acabat la primera ronda de cursos de mitja a la botiga Lulú Ferris de Mataró. El primer, d'iniciació, i el segon per fer un coll ara que comença a arribar el fred. Entre una cosa i l'altra, durant els cursos no em vaig enrecordar de fer cap foto, així que només en tinc una del curs per fer la bufanda/coll, just abans de començar.

A partir de novembre, tenim noves dates i noves propostes per a tots els gustos! Us deixo aquí les dates dels següents cursos que impartiré, però si teniu més dubtes pregunteu directament a la botiga (Carrer Bonaire 6, Mataró) o a la seva web.



10 Novembre (5 de la tarda), farem una alfombra de bany peluda similar a aquesta:



17 Novembre (10 del matí), Curs d'iniciació a la mitja per nens i nenes. Aprendrem el més bàsic per poder fer-nos les nostres primeres creacions.

7 Desembre (6 de la tarda), pels que no marxeu de pont, tenim un nou curs d'iniciació (aquest per a totes les edats).

14 Desembre (6 de la tarda), aprendrem a fer un gorro. Calen nocions molt bàsiques de mitja, que s'aprendran al curs del 7 de desembre pels que no en sabeu.

Els preus de tots els cursos estan entre 18 i 24 €, recordeu que tenen tot el material inclòs i berenar (o esmorzar, segons horari) de la pastisseria Milola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada