Pàgines

divendres, 22 de març del 2013

Cursos de primavera

Arriba el bon temps i, inevitablement, anem deixant enrere les llanes gruixudes i les creacions hivernals. Per això també cal pensar en cursos adequats per al temps que arriba. Estem ja a la recta final del curs de quatre sessions de mitja on, entre d'altres coses, hem acabat fent bufandes, peücs, làmpares, coixins i bolsos.

Amb la idea de seguir buscant nous usos al trapillo proposem fer un bolso a mitja com aquest:
Com veieu a la nansa hi ha dos botons. Està fet així per poder portar el bolso tant a l'espatlla com reduir la nansa i portar-lo a la mà. El curs el farem el proper 13 d'abril, com sempre al Lulú Ferris. A la seva pàgina web hi trobareu tota la informació necessària.

La setmana següent (20 d'abril) farem un curs d'iniciació a la mitja on qui hi assisteixi, a més, sortirà amb una bonica rosa de Sant Jordi. Si ja sabeu fer mitja però us fa gràcia venir a aprendre a fer la rosa, l'última hora del curs la dedicarem al patró de la rosa.
 taller-rosa
ATENCIÓ NOIS: Les manualitats no tenen edat ni sexe, veniu a aprendre a fer una rosa i deixareu a les vostres estimades amb la boca oberta!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada