Pàgines

dimarts, 16 d’abril del 2013

Un Sant Jordi 100% handmade

D'aquí una setmana serà Sant Jordi, una de les diades que cada any celebro amb molta il·lusió. Més enllà de la idea romàntica que hi ha al darrere, tinc la sensació que Sant Jordi és un dia agradable i esperat per tothom.
Quan surts al carrer respires un aire especial, mires les cares de la gent i... no sé, sembla que tothom estigui content, feliç. No hi ha ningú que no tingui un somriure a la cara.
Aquest any m'he decidit a posar una parada per primera vegada. Tenia clar, però, que la parada no podia oferir senzillament roses fresques. És per això que ja porto uns quants dies preparant la meva proposta per aquesta diada, roses eternes de ganxet i mitja. A la parada, doncs, podreu trobar-hi les roses convencionals però també fermalls fets a mà.


La parada serà compartida amb la Revista Valors, a la qual hi col·laboro mensualment. Enguany han publicat, juntament amb l'Editorial Proteus, el llibre “Ètica i èxit. Converses amb valors”. Juntament amb els últims exemplars de la revista també podreu trobar el llibre.

Serem a la Riera nº 20 de Mataró. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada